Facebook

Samen kunst verkennen - nieuw project van en voor plussers

Info van Groningen Plus


Plussers (van 50+ tot 100+) gaan de komende maanden in kleine groepjes samen kunst verkennen. Hoofddoel is mensen ontmoeten met wie je jouw idee of passie kunt delen en uitvoeren.
Als je samen met anderen kunst gaat verkennen, dan doet het iets met je. Wat dat met jou als plusser doet is een vraag die zo’n 20 tot 30 deelnemers beantwoorden in de komende maanden.
Een project van en voor plussers

Groningen Plus is een organisatie die uitgaat van het eigen vermogen van plussers om zelf te beslissen wat belangrijk voor ons is om zo prettig mogelijk ouder te worden. Belangrijk is om dat samen te doen met anderen. Daarom is het project ‘Samen kunst verkennen’ bedacht. Hoofddoel is mensen ontmoeten met wie je jouw idee of passie kunt delen en uitvoeren.
Start in oktober/ afsluiten met markt in april
Het project is gestart op 18 oktober. De deelnemers bepalen zelf wat zij gaan doen, hoe ze dat aanpakken, hoe vaak ze bij elkaar komen. De groepjes van drie tot vijf personen werken gedurende 3 à 4 maanden aan hun eigen project. In april 2018 delen zij de resultaten met elkaar en met belangstellenden op een soort markt-van-ervaringen. Ook dan bepalen de deelnemers zelf hoe zij hun ervaringen aan anderen willen presenteren.
Voor wie?

‘Samen kunst verkennen’ is bedoeld voor plussers in alle soorten en maten uit de stad en provincie Groningen. Iedereen kan meedoen, ongeacht inkomen, culturele achtergrond, geaardheid, opleiding of gezondheid.
Later instappen is mogelijk
Ook na de start van het project kunnen belangstellenden nog aanhaken en een nieuw groepje vormen.
Kosten

De activiteiten zijn voor eigen rekening. De deelnemers bepalen zelf wat het mag kosten.
Info
Stuur een e-mailtje naar Groningen Plus of bel even.

Groningen Plus
Vondellaan 77
9721 LC Groningen
Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Telefoon 050-364 23 20
Kijk regelmatig op de site van de Seniorenkrant Groningen: www.skgr.nl

Dit project is mede tot stand gekomen door subsidie van het Pronkjewail Fonds, dat onderdeel is van het programma Een leven lang kunst (www.eenlevenlangkunst.nl)
Ontwerp banner: Rob van Vondel (VRIJDAG)

Video

Ga naar boven