Facebook

HOVO-studiegids winter/voorjaar 2018 is uit

Van onze redactie

De Senioren Academie / HOVO Groningen – Fryslân – Drenthe heeft haar cursusaanbod voor winter en voorjaar 2018 gepubliceerd op haar website en in een papieren studiegids.

Het aanbod bevat 32 cursussen die u kunt volgen in Groningen, 19 in Leeuwarden en 11 in Drenthe (9 in Assen en 2 in Emmen). Het programma is heel gevarieerd. Wetenschappers geven college op het gebied van filosofie, geschiedenis en archeologie, godsdienstwetenschap en religie, kunstgeschiedenis, mens en maatschappij, muziek en theater, natuurwetenschappen en wiskunde, taal en literatuur.

De colleges worden aangeboden op VWO/Hbo-niveau, maar niemand vraagt naar een papiertje.

Zie voor het volledige overzicht de website www.hovoseniorenacademie.nl of vraag een studiegids aan bij Senioren Academie / HOVO Groningen – Fryslân – Drenthe.
Telefoon: 050-36 36 597; bel op werkdagen tussen 9.00 en 12.00 uur Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op dit adres (Oude Boteringestraat 34, 9712 GK Groningen) is de Senioren Academie gehuisvest. Foto: Seniorenkrant Groningen.

Video

Ga naar boven