Facebook

Selectie

OOG TV belicht WIJ in de wijken

Om iedereen in de stad Groningen te laten weten dat WIJ Groningen er is voor álle Stadjers, voert WIJ dit najaar opnieuw een publiciteitscampagne. Onderdeel van die campagne is dat OOG TV een vijftal korte films uitzendt  over wat de 11 WIJ-teams van WIJ Groningen kunnen betekenen.

Op woensdag 27 september 2017 wordt de eerste aflevering uitgezonden. De korte film is die dag elk uur op OOG TV te zien.

De andere vier korte films volgen met een tussenperiode van 2 weken, telkens op woensdag, en worden ook elk uur op OOG TV getoond. De afleveringen gaan over de volgende thema’s: gezondheid, zelfstandig wonen, meedoen in de buurt, opvoeding en geld(problemen). Deze thema’s komen ook terug in de posters die in het kader van de WIJ-campagne overal in de stad te zien zullen zijn met ingang van maandag 25 september.

Over WIJ


WIJ Groningen ondersteunt en/of organiseert hulp in de eigen omgeving van de stadjer én stimuleert meedoen in de wijk. Iedereen met een ondersteuningsvraag kan bij WIJ terecht. Wijkbewoners die een goed idee voor hun buurt/wijk hebben of vrijwilligerswerk willen doen, zijn óók van harte welkom bij het WIJ-team in de wijk.

 

Er zijn totaal 11 WIJ-teams in de stad Groningen. Het WIJ-team wil – op een laagdrempelige manier – contact met de bewoners hebben en houden. Het WIJ-team helpt álle bewoners bij uiteenlopende vragen, bijvoorbeeld als het gaat om financiën, huisvesting, zorg, hulpmiddelen of opvoeding. In het WIJ-team werken professionals, vrijwilligers en buurtorganisaties nauw samen.

 

Kijk voor meer informatie en contactgegevens van de WIJ-teams op: www.wij.groningen.nl

’t Vinkhuys is een van de locaties waar een WIJteam is gevestigd.
Foto: Wil Veldkamp

radio online

Video

Ga naar boven